Voor de saus:
25 gr geroosterde pinda‘s
2 verse rode pepers
3/4 dl limesap
1/2 dl vissaus
1 theelepel suiker
Maak de slabladeren schoon en bedek er een grote slaschaal mee.
Snijd de komkommer, de tomaten en de papaya in plakjes, kneus de
lente-uitjes een beetje en doe alles in een mengkom.
Pel de garnalen.
Snijd de varkenslever en het varkensvlees in plakjes en doe die samen met
de garnalen in de mengkom.
Giet er de saus over, meng alles goed door elkaar, leg het mengsel daarna
op de slaschaal en garneer met de in vieren gesneden eieren.
Voor de saus:
Kneus de pinda‘s en hak de pepers en vermeng dit mengsel met het limesap,
de vissaus en de suiker.
Blijf roeren tot alle suiker is opgelost.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |